نحوه انتخاب فیلم های انگلیسی برای کودکان

انتخاب درست فیلم های انگلیسی برای کودکان نقش مهمی را ایفا می کند.
به عنوان مثال، کانال هایی مانند یوتیوب به شما امکان دسترسی به تعداد زیادی ویدیو را می دهند که البته اکثر آنها به زبان انگلیسی هستند.
تجزیه و تحلیل سریع امکان تشخیص انواع زیر را فراهم می کند:
ویدئوهای معتبر (فیلم، کارتون، وبلاگ های ویدئویی، داستان های ویدئویی آماتور توسط افراد بومی) ویدیوی آموزشی معتبر، یعنی داستانهای ویدیویی ایجاد شده، به عنوان مثال، برای آموزش به کودکان انگلیسی زبان (زبانهای بومی). اینها ویدیوهای آموزنده در موضوعات مختلف و زمینه های علمی هستند.
به عنوان مثال، فیلم هایی در مورد پدیده های طبیعی، رویدادهای تاریخی، اکتشافات جغرافیایی، اکتشافات فضایی، زندگی نامه افراد مشهور و غیره. فیلم های آموزشی برای زبان آموزان انگلیسی (فیلم های آموزشی که جنبه های مختلف زبان را معرفی می کند، کارتون ها، فیلم های آموزشی با هدف آموزش زبان انگلیسی).
بنابراین، ویدیوها به زبان انگلیسی را می توان به 2 گروه بزرگ تقسیم کرد: ویدئوهای با هدف خاص به عنوان مثال، اینها درس های ویدیویی یا فیلم های ویدئویی آموزشی برای شکل گیری یا توسعه مهارت های شنیداری- تلفظ یا واژگانی- دستوری هستند.
ویدیوهای انگیزشی :
اینها ویدیوهای انگیزشی هستند که به کودکان کمک می کند مطمئن شوند که قبلاً در یادگیری زبان انگلیسی به موفقیت رسیده اند. آنها متوجه می شوند که این مجموعه ویدیویی در مورد چیست، آنها آن را دوست دارند، بنابراین آنها را تشویق می کند که ادامه دهند. چنین ویدئوهایی برای مکالمه در نظر گرفته شده اند و بنابراین باید هدف ارتباطی داشته باشند.
هنگام انتخاب یک ویدیو به زبان انگلیسی برای آموزش کودکان، باید چندین عامل را در نظر گرفت: اول، سن کودک. دوم، هدف از تماشای ویدیو. سوم، سطح مهارت زبان.
فیلم آموزش زبان انگلیسی به کودکان همانطور که می دانید، یادگیری زبان انگلیسی با بچه ها نباید صرفاً آموزشی باشد. در حالت ایده آل، کودکان باید زبان را از محیط به عنوان چیزی جدایی ناپذیر با سبک زندگی روزمره خود جذب کنند. همین امر در مورد یادگیری زبان انگلیسی نیز صدق می کند. اگر در دنیای مدرن خود نمی توانند بدون کارتون کار کنند، بگذارید کارتون به زبان انگلیسی تماشا کنند!
کارتون ها داستان ساده ای دارند که بدون کلام واضح است. رویدادها بر اساس موقعیت های مرتبط هستند. به همین دلیل است که کودکان آنها را بسیار دوست دارند. فقط اجازه دهید کودکان کارتون به زبان انگلیسی تماشا کنند. شخصیت های کارتونی از عبارات ساده استفاده می کنند.
آنها واضح صحبت می کنند و از لحن صحیح استفاده می کنند. بچه ها دوست دارند یک چیز را بارها و بارها تماشا کنند، بنابراین کودک شما قبل از اینکه متوجه شوید شروع به استفاده از عباراتی می کند که در ویدیو شنیده است. و اگر اسباب بازی مورد علاقه او یک شخصیت کارتونی باشد، و اگر پس از تماشای آن داستان را بازی کنید، حتی اگر کودک هنوز نتواند صحبت کند، مغز او به طور فعال در حال رشد است.
بسیاری از اطلاعات به صورت بازتابی به دست می آید. فراموش نکنید که مهارت زبان تنها چیزی نیست که همیشه می گوییم، یعنی چیزی که فعالانه از آن استفاده می کنیم. بسیاری از چیزها منفعل نگه داشته می شوند، بنابراین ما گوش می دهیم، می خوانیم و معنی را درک می کنیم. در مورد بچه ها هم همینطور است. آنها هر چیزی را که آنها را احاطه کرده است جذب و جمع می کنند.
موثرترین کارتون ها برای بچه ها این ها هستند : Paws Patrol, Little Princess, Peppa Pig, My Little Pony: Friendship is Magic
سریال های متحرک مدرن که بچه ها خیلی دوست دارند. این کارتون ها کوتاه هستند – 5-7 دقیقه، شخصیت ها به وضوح صحبت می کنند، از عبارات کوتاه استفاده می کنند و تصاویر روشن و واضح هستند.
علاوه بر کارتون ها، کودکان پیش دبستانی کوچکتر عاشق ویدیوهای مبتنی بر آهنگ های آموزشی هستند. کودکان دوست دارند آنچه را که در ویدیو می بینند تقلید کنند. بنابراین تصویر بصری و صدا با زبان بدن همراه است. ریتم و ریتم – قافیه به حفظ سریع کمک می کند. تصویر و حرکات به درک معنی کمک می کند. یک کودک همه چیزهایی را که در ویدیو اتفاق می افتد تجربه می کند. اعداد، رنگ ها، حیوانات… مشکلی نیست! تماشا کن، گوش کن، آواز بخوان، تکرار کن، به خاطر
بسپار.
ساختارهای گرامری به طور خودکار به خاطر سپرده می شوند و عبارات مجموعه ای را می توان در ارتباط روزمره با کودک گنجاند که شخصیت کارتونی و لحن او را به تصویر می کشد. خودتان انرا آزمایش کنید! کودک از تلاش های شما قدردانی می کند و به بازی می پیوندد. منابعی مانند Pink Fong، Maple Leaf Learning، Little Baby Bum و غیره به شما کمک خواهند کرد.
ویدیوهایی به زبان انگلیسی هنگام آموزش به پیش دبستانی های بزرگ تر و دانش آموزان جوان تر.
در سن 6 تا 8 سالگی، مغز کودک به سطحی از رشد رسیده است که برای یادگیری آگاهانه گرامر آماده است. البته این به معنای انباشته کردن قوانین نیست. اما افزودن ویدیوهای دستوری با هدف تجسم یک الگوی خاص به ویدیوهای مبتنی بر واژگان منطقی است. به عنوان مثال:I’m wearing-He is wearing – They are wearing…
در اینجا، نقش ویدیو این است که هم ساختار و هم زمینه را با هم ترکیب می کند. یک تصویر واضح در سر ثبت می شود – درست مانند یک عکس هنگام گرفتن عکس. ویدیوهای گرامر می توانند به صورت مینی دیالوگ باشند که بر اساس طرح داستانی طراحی شده اند. منابعی مانند English SingSing یا LittleFox را ببینید. داستانهای کوچک در کارتونهای آموزشی نیز حول عبارات کلیشهای و پرکاربرد مانند احوالپرسی، صحبت کردن در مورد آب و هوا، پرسیدن اینکه کسی چه کار میکند، کارهای روزمره، دوست دارم/دوست ندارم ساخته شدهاند.
آموزش زبان انگلیسی از طریق ویدئو برای کودکان مدرسه ای برای دانشآموزان کلاس دوم یا سوم که شروع به یادگیری زبان انگلیسی در مدرسه میکنند، ویدیوهای حفظ واژگان از اهمیت بالایی برخوردار است. داستان های ویدیویی کامل که این واژگان و دستور زبان را ترکیب می کنند نیز مفید هستند.
ما میتوانیم super simple learning را توصیه کنیم، مانند ویدیوهایی مانند https://www.youtube.com/watch?v=-jBfb33_KHU. یا Super Star، برای مثال، https://www.youtube.com/watch?v=MuoJnFq9JwE&t=1s . مجموعههای انیمیشن آموزشی ویژه ایجاد شده به افزایش علاقه به زبان انگلیسی کمک میکند و فرآیند یادگیری را سرگرمکننده میکند.
به عنوان مثال، بسیاری از مردم عاشق Gogo Loves English هستند. موقعیت هایی که او در آن قرار می گیرد به بچه های مدرسه ای نزدیک است و شخصیت اصلی نمی تواند کسی را بی تفاوت بگذارد. ما همچنین عاشق شخصیت دیگری به نام Muzzy و سریال مربوط به او به نام Muzzy in Gondoland و Muzzy Comes Back هستیم.
ویدئوها به زبان انگلیسی برای زبان آموزان “پیشرفته”. وقتی کودکی حداقل به اصول دستور زبان تسلط داشته باشد و حداقل واژگانی داشته باشد، میتوانید و باید ویدیوهای معتبری را اضافه کنید که بر یادگیری خود زبان متمرکز نیستند، بلکه بر گسترش دانش در مورد کشور زبان مقصد و در مورد جهان تمرکز دارند.
اگر چنین ویدیوهای محتوایی برای کودکان کوچکتر طراحی شده باشند، و در مورد آنچه فرزند شما قبلاً می داند صحبت کنند، اشکالی ندارد. زبان نباید برای مقاصد آموزشی تطبیق داده شود. البته چنین ویدیوهایی نیاز به جستجوی دقیق تری دارند و در ابتدا باید با هم تماشا شوند. اما شما از پیشرفت خوشحال خواهید شد – کودک عبارات و اطلاعات جدید را “می گیرد”.
میتوانیم به «he Cat in the Hat Knows a Lot About That» توصیه کنیم یا «Science Max».
در چنین ویدیوهای انگلیسی برای کودکان، تأثیر تعامل ایجاد شده مهم است – به عنوان یک قاعده، چنین ویدیوهایی همیشه به عنوان یک الگوی پرسش و پاسخ ساخته می شوند. وقتی دوباره ویدیو را تماشا میکنید، میتوانید متوقف شوید و از کودک بخواهید به سؤال پاسخ دهد. همچنین مهم است که کودک موضوع ویدیو را دوست داشته باشد. سرگرمی او چیست؟ لگو؟ حیوانات؟ فضا؟ ماشین ها؟ سطح؟ موضوعاتی را انتخاب کنید که کودک به آنها علاقه دارد و دور کردن او از دیدن آنها غیرممکن خواهد بود.
و چطور است که با تمام خانواده تماشا کنید؟ مطمئناً اگر حداقل یک شب را با خانواده خود به تماشای یک فیلم یا یک انیمیشن کامل به زبان انگلیسی بگذرانید، راهی جز عشق به زبان انگلیسی ندارید. فقط آن را به یک سنت تبدیل کنید.
هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان مفید است. کارتون هایی را که قبلاً به زبان مادری خود تماشا کرده اید، تماشا کنید. گوش یاد می گیرد که به گفتار انگلیسی گوش دهد. مغز کلمات را می گیرد ، چیز اصلی را برجسته می کند ، با تصویر قابل مشاهده و بصری آنچه شخصیت ها می گویند ارتباط دارد ، دستگاه گفتار در تلفظ داخلی شرکت می کند. این فرآیند همیشه زمانی کار می کند که به کسی یا چیزی گوش می دهیم.
شرک، هری پاتر، گربه چکمه پوش، قلب سرد، داستان اسباب بازی، موانا، چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم، و غیره – آنها را فقط به زبان انگلیسی تماشا کنید! و یاد خواهید گرفت که انگلیسی را با گوش بفهمید.
در نتیجه تماشا و درک ویدیوها به زبان انگلیسی عالی است! اما برای صحبت روان انگلیسی، البته باید مهارت های گفتاری را نیز شکل داد و توسعه داد. و تماشای فیلم به تنهایی کافی نیست. میتوانید تکنیکهایی مانند «استاپ موشن» یا «صدا کردن» را تمرین کنید: «استاپ موشن» شامل مکث هایی هنگام تماشای یک ویدیوی خاص و یک الگوی پرسش-پاسخ در مورد آنچه دیده شده است.
به عنوان مثال، میتوانید جزئیات اتفاقی که در حال رخ دادن است را مشخص کنید یا شخصیتها را توصیف کنید، یا یک «پیشبینی» انجام دهید – بعد از آن چه اتفاقی میافتد؟ “صدا کردن” تکنیکی است که در آن ویدئو را بی صدا می کنید و از دانش آموزان می خواهید که به شخصیت ها صدا بدهند و دیالوگ ها را اجرا کنند. به شرط اینکه تمرین منظم باشد، چنین کارهایی به طور قابل توجهی مهارت های گفتاری را توسعه می دهند. با این حال، انجام موفقیت آمیز چنین وظایفی مستلزم دانش زبانی خاص و در نتیجه یادگیری سیستماتیک زبان است.
دیدگاهتان را بنویسید